A társasházi élet gyönyörei...

Ha valaki magára ismer, az nem a véletlen műve. Itt olvasható minden, amit nem kiabálunk bele a körfolyosók övezte csőbe vagy kiírni a liftajtóra. Ezeket ugyanis már meguntuk. Ja, és FIGYELEM! ESETENKÉNT SZÓKIMONDÓ SZÖVEGEK!

Archívum

Linkblog

Blogindító

2009.07.27. 10:22 | mongra | Szólj hozzá!

Üdv mindenkinek!

Nos, amint a bevezetőben olvasható, itt azokról lesz szó, akik

  • nem hagynak minket aludni (vagy reggel vagy este vagy mindkettő),
  • ordíttatják a techno muzsikát/Kossuth-rádiót,
  • kiabálnak (bár azt hiszik, hogy beszélgetnek),
  • a földszintet a ház szemetesének tekintik.

A helyszín egy tipikus belvárosi (nem a legjobb részen) körfolyosós lakás. A "kedves" lakóközösség elég vegyes. A dologban a legszebb, hogy kis lakásunk udvarra néz. Szó szerint, ugyanis a földszinten található. Ennek következtében mindent hallunk, mindent látunk. Ideális hely lenne egy unatkozó pletykafészeknek, de könyörgöm, én nem akarok mindent tudni.

Vagyunk, gondolom, néhányan, akiket anyagi helyzetük ilyen csodaépítményekbe és imádnivaló lakóközösségbe kényszerít a Gellért-hegyi villa helyett. Lesztek páran, akik együttérzően fogtok kommentelni, de olyanok is lesznek, akik szerint zérótoleranciával rendelkezünk és takarodjunk tanyára. Lehet, hogy mindkét félnek igaza lesz.

Beszéljük meg!

Címkék: szomszédok üdvözlés társasház zaj lépcsőház emelet lakóközösség körfolyosó

A bejegyzés trackback címe:

https://lakok.blog.hu/api/trackback/id/tr781270566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása